Albanian English French German Italian Spanish

Transport mallrash ne rruge detare dhe ajrore

Published in Sherbimet

Transporti i mallrave eshte nje sherbim shume i rendesishem i kompanise tone. Nepermjet partnereve tane, ne jemi shume te leverdisshem ne transportin e mallrave dhe ne menazhimin e tyre si ne transportin detar apo ne ate ajror per kompanite ne sektore te ndryshem.

  • Sherbime Cargo ne destinacionet kryesore
  • Multi sherbime neperjet tokes, ajrit, dhe trenit
  • Menazhim porosi blerjesh
  • Transport me kontenier
  • Materjale te rrezikshme
  • Menazhim projekti mbi transport mallrash
Read 2717 times Last modified on Tuesday, 21 May 2013 15:14